FOR PASIV
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

FOR PASIV 2017


FOR PASIV 2017

Každoročně se na veletrhu prezentují jedničky z oboru. Své uplatnění zde najde každá firma, která se věnuje projektovému a rozpočtovému oboru, výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, poradenství či způsobům financování. 

Zájem o veletrh FOR PASIV a jeho téma stále roste. Důkazem toho je nejen narůstající zájem firem prezentovat zde své produkty a služby, ale také zvyšující se číslo návštěvníků, které v letošním roce dosáhlo téměř 20 000. 

Pro návštěvníky i vystavovatele bude připraven opět zajímavý doprovodný program, který inspiruje a motivuje laickou i odbornou veřejnost a pomůže nalézt odpovědi na jejich otázky. 

5. ročník veletrhu FOR PASIV proběhne v jedinečném souběhu společně s veletrhem CESTY DŘEVA, který bude zaměřen na dřevostavby, dřevěné konstrukce, materiály, výrobky, zpracování a technologie dřeva a dále s veletrhem STŘECHY PRAHA. Součástí souběhu veletrhů bude i okresní kolo velmi oblíbené soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook