FOR PASIV
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Stavební veletrh FOR PASIV čekají zajímavé změny!


Stavební veletrh FOR PASIV čekají zajímavé změny!

Jedinečný souběh veletrhů FOR PASIV se v roce 2019 stane absolutním číslem jedna svéh...o druhu u nás. Populární akce se v letňanském areálu PVA EXPO PRAHA rozroste v rámci větší výstavní haly 2 na 4 000 čtverečních metrů hrubé výstavní plochy. Poroste co do počtu vystavovatelů a dojde i k markantnímu rozšíření nomenklatury, a to převážně v oboru vytápění.

 

Kromě mnoha významných inovací a přesunu na větší plochu se příští ročník FOR PASIV vrátí k jedné tradici, a to ke spojení s veletrhem FOR WOOD, jehož plánovaný 12. ročník nahradí projekt CESTY DŘEVA. Jeho jasná orientace a oborové zaměření na dřevěné stavby, konstrukce a výrobky totiž v maximální míře zasahují poptávku nejen návštěvníků, ale i vystavovatelů.

 

„Souběh veletrhů se v následujícím ročníku vyprofiluje do takové podoby, že bude schopen pokrýt veškeré potřeby a požadavky na služby pro stavbu, ale i rekonstrukci. Odborníkům i laikům nabídne komplexní servis a v neposlední řadě se stane největším veletrhem svého druhu v České republice,“ říká manažerka FOR PASIV Kateřina Maštalířová. Ideální svým zaměřením je veletrh FOR PASIV především pro prezentaci firem, které se orientují na návrh a realizaci domu, financování, stavební materiál, moderní technologie a ovládání domu, rekuperace, podlahové vytápění, kotle a další.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook