FOR PASIV
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

GRATULUJEME VÍTĚZŮM SOUTĚŽE PASIVNÍ DŮM 2018


GRATULUJEME VÍTĚZŮM SOUTĚŽE PASIVNÍ DŮM 2018

Odborná porota udělila v kategorii ZELENÁ NOVOSTAVBA Cenu poroty rodinnému domu Pasivní dům v Lázních (autor: Vize Ateliér, s.r.o.) a bytovému domu Luka Living rental apartments & shopping center (autor: CAMA Architekti s.r.o.). 
Cenu poroty v kategorii ZELENÁ REKONSTRUKCE získala kompletní rekonstrukce rodinného domu z 50. let (autor: Tamara Staňková) a Administrativní budova Valašské Klobouky (autoři: Navláčil stavební firma, s.r.o.: Bc. Antonín Borýsek, Ing. arch. Štěpánka Talašová).

 

Cenu generálního partnera získala Chalupa na Trojmezí (autor: ATELIÉR ELAM - Ing. arch. Mojmír Hudec) a Cenu generálního mediálního partnera obdržel rodinný dům ATREA Kolovraty (autoři: Ing. arch. Jana Jasinek Symbiosa - ateliér architektů).

 

V hlasování veřejnosti zvítězila novostavba rodinného domu ve Starém Plzenci (autor: Ing. arch. Lubomír Korčák) a rekonstrukce chlévů na rodinný dům v pasivním standardu (autor: KUBUS atelier s.r.o.).

 

Čtvrtý ročník soutěže byl tímto uzavřen a my moc děkujeme organizátorovi a všem partnerům, kteří se na soutěži podíleli.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook